Cinode säljer CRM och HR-stöd till Knowit/Cybercom, Semcon, Forefront, Omegapoint, Telia och H&M

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cinode berättar de adderat en del större loggor som kunder till egna, förenklade Skills Management, CRM och beläggningsplaneringsstödet. Framförallt inom IT-konsultsektorn, en del av Sverige som Cinode kan väl tillsammans med deras behov. Alla från Knowit, Cybercom, Semcon, Forefront, Time People Group och Omegapoint är kunder idag. IT-konsulterna använder plattformen för att identifiera, visualisera och matcha kompetens mot rätt utmaning löpande i sin beläggningsplanering och som CRM mot egna säljkåren. " – Cinode är en viktig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon