Cision bygger digitalt för en miljard? Köper större sociala medier bolag

In CXM, Nyheter, Sociala media / web2.0 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu säljs danska Falcon.io som varit till salu i omkring ett års tid. Köpare blev till sist PR-distributionsbolaget Cision som behöver satsa mer digitalt. De har inte gjort sig ett namn inom digitala tjänster på samma sätt som t ex NHST Media Groups MyNewsdesk. Prislappen kan varit så pass hög som 1,098 mdr SEK, enligt danska Börsen. Även om andra tidningar tror på 1/3 eller 1/4 av den summan. Falcon.io gick genom olika aktiviteter 2017 in på den svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon