Civilräddarna live på Readyonet CMS av Viaduct

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Civilräddarna har fått en ny webbplats producerad på det lokala alternativet Viaduct webbyrå Readyonet custom CMS. Viaduct i Eskilstuna står så klart även bakom design och teknik när Civilräddarna behövde en ny webbplats. Civilräddarna är ett företag med bas i Strängnäs som bedriver utbildning i livräddning, första hjälpen, skallgång och inom området brand. Målet är att höja förmågan att göra en insats när någons liv är i fara. De har terminslånga utbildningar för privatpersoner och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.