Clas Ohlson Clas Fixare byter till Contentful och Salesforce

In Contentful, CXM, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi har ett nytt större svenskt, både Contentful och Salesforce referenscase och projekt utrullat. Det är e-handelsintresserade Clas Ohlson som på sistone flyttat över sin sajt för tjänsteleveranserna i Clas Fixare till en Contentful headless API-first leverans. Där säljs numera ett större antal olika tjänster med tillhörande rabattkoder och kopplingar till Club Clas samt mycket mer.

Clas Ohlsson och just tjänsteleveranserna i Clas Fixare är även nytt CRM-referenscase till svenska Salesforce och ska i maj upp på scen för att prata om sitt kundvårdsarbete tillsammans med CRM-företaget. Clas Ohlson har även WordPress samt för sin ”stora sajt” har det länge varit en SAP Commerce Cloud e-handelslösning som gäller.

Lite märkligt är att Clas Ohlssons Trello board för projektet ligger helt öppen. Där går det att läsa vilka buggar som finns, vad som är prioriterat och vad som ska byggas framöver. Som nya Formulär kopplade till kundtjänst, nya prisuppgifter, ändringar i produktsidor och liknande ärenden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kurppa Hosk släpper nytt för både Altor och Siemiatkowskis Milkywire