CMS-leverantören ansvarar för fungerande SEO

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, SEO by edenstrom1 Comment

Får extremt mycket frågor från CMS-kunder om SEO just nu. Och det är helt rätt! Bland konsulterna är det publiceringsplattformsleverantören som kunden ska ställa SEO-krav på. Ingen annan. Sedan några kvartal tillbaka har teknisk expertis helt flyttats från SEO-konsulter till de "klassiska", webbansvariga IT-konsulterna (mer om detta här). God SEO produceras och konfigureras (framtagna SEO-uppstyrda mallar etc.) i ert CMS. Inte efter publicering av någon utomstående. Kunden är själv bäst på att förtydliga och beskriva den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Att beställare FORTFARANDE inte förstått ovanstående. 18 månader senare. 18 månader är väl ändå en betydande tid för att utveckla beställare vår bransch?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.