CMS och e-handel på Google Apps Marketplace

In Check out/Kassasystem, Featured, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Googles app-initiativ Google Apps Marketplace börjar fyllas upp. Google Apps business CMS med stöd för OpenSocial finns på plats. Blott "ett installations-klick bort". Men i övrigt handlar det om få namnkunniga CMS- och e-handels produkter. Än så länge. Avactis Shopping Cart är ett undantag. E-handelstjänsten går att köpa från Google Apps Marketplace för omkring 700:- SEK / månad för företag. Tillverkare av helpdesk, CRM, projektstödsverktyg och bokningssystem är vanligare bland de som söker "app-money". Välkända och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.