Coca-Cola, OLW och 7-Eleven swishar varmkov och läsk med Adoveo

In Android, iPhone, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det börjar bli en del större aktörer som testat att bygga interaktiva lojalitetsprogram förstärkta med drivers som att t ex Swisha en vän eller familjemedlem. En typ av mini-presentkort med en digital kupong av en förbetald vara. Det gick att göra även tidigare, men har blivit mycket enklare då Swish API:er och acceptans öppnats upp. Svenska 7-Eleven använder i höst verktyget i egna appen för att aktivera kunder och dessutom har svenska Coca-Cola, OLW Chips samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon