Colorama färgar butikerna med Drupal och e-handel av Oxys

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress- och Drupal-fokuserade byrån Oxys bygger åt Colorama.se sedan ett tag tillbaka. Färghandeln har fått en omnikanalfokuserad lösning utan e-handel i Drupal. Men i dagarna har denna uppgraderats med fristående .NET Jetshop e-handeln på Coloramashop.se. På Colorama.se ville bolaget lyfta fram sitt utbud och expertkunskap. Efter tagit fram en strategi och design var först fokus på att berätta om när olika Colorama butiker var öppna. Men nu används sajten även till att lyfta fram den separata shoppen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.