ComputerSweden re-designas friskt

In Java, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ComputerSweden lever verkligen efter Björn Hedensjös regel om frekventa tidnings-redesigner. För andra gången på bara månader designar de om. Det blev inte riktigt samma typ av rutnätsbaserade lösning som koncernkollegorna InternetWorld (AfonsoWilsson) och Cap&Design (Söderhavet) nyligen landat på. Det är istället en mer områdesfokuserade design som delar upp CS efter tidningens sektioner. Löpet lever också kvar här, då fler nyheter löpande publiceras än hos många andra IDG-titlar. "- Syftet med omgörningen är att skapa en sajt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.