Consid och Limepark stora vinnare inom både Sitevision MVP och Sitevision Awards

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitevision har de senaste åren börjat dela ut utmärkelsen Most Valuable Professional (MVP) till en eller flera personer som har mycket god kunskap om Sitevisions plattform och som engagerar sig på ett dedikerat sätt.

Consid kan för 2021 titulera sig arbetsgivare till hela tre MVP. Limepark är arbetsplats för två nya MVP. Även bl a byrån Webstep är vinnare av en Sitevision MVP i år.

Veckan innan delades Sitevision Awards ut till flera pristagare. Store vinnare där var även där IT-konsultbolaget Consid med vinsten av Bästa offentliga webbplats: Mitt avtryck – Hässleholm Miljö. Inom det privata vann bankenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Mälarenergi släpper ny employee experience för 800 medarbetare


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon