Consid tar över digitala kanaler och Sitevision hos fackförbundet

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har gått in som ny helhetspartner och Sitevision-leverantör när Vision ska storsatsa på nya digitala plattformar. Det nya ”digitala huset” ska ta vara på Visions förmågor, optimera informationshanteringen samt effektiviserar förvaltningen. Det innebär att det blir en ny extern webb med olika funktionalitet beroende på besökarens behov, ett inloggat läge med fler tjänster för medlemmar och förtroendevalda samt en viss konsolidering av existerande verktyg för förbättrad användning.

0 st
medlemmar har vision
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

”– Consid har djup förståelse för den digitala världen och dess utmaningar. Dessutom har bolaget en lång erfarenhet av att bygga omfattande och hållbara digitala lösningar som skapar affärsnytta. Vi är glada att ha Consid som partner i denna storsatsning.”

Säger Anna Svedbom, chef för digitala kanaler på Vision och ansvarig för projektet i ett uttalande. Consid har tidigare jobbat med Vision då de i resursprojekt vidareutvecklat Visions app 2021. Digitalist levererade tidigare en Drupal CMS till fackförbundet som kom in efter att Fackförbundet Vision handlade upp en Optimizely/EPiServer CMS 6 2011.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Valtech Radon ny kreativ partner till Essity