Consid vinner uppdraget för Svenska Spel

In Adobe AEM, Adobe Marketo, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid berättar att bolaget har tilldelas ett fyra år långt ramavtal med Svenska Spel och vunnit avtal i båda de avtalsområden som IT-konsultbolaget lämnade in anbud på. Bland rollerna innefattas bland annat lösningsarkitekter, teknisk projektledare och systemutvecklare inom allt från backend, frontend, business intelligence till apputveckling.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”– Svenska Spel har ett behov av hög grundnivå avseende kompetens samt ett brett, men även förhållandevis nischat kompetensbehov, vilket passar Consid väldigt bra. Våra konsulter besitter kompetens som kan hjälpa kunden genom hela utvecklingskedjan och i en mängd olika roller och kompetensområden. Det känns väldigt spännande att Consid nu får möjligheten att bistå Svenska Spel i deras utveckling.”

Säger Alexander Johansson, Bid Manager på Consid i ett uttalande. Svenska Spel kallar sig själva för ett högteknologiskt bolag. Deras erbjudanden och affärsstrategi rymmer produkter, tjänster, mål och ambitioner som är helt beroende av informationsteknologi. Varje dag utvecklar, driftar och supportar Svenska Spel ett väldigt avancerat spelsystem som förväntas vara mer än underhållande. Svenska Spel ska även hålla en hög kvalité där svar alltid levereras på ett ögonblick, följa alla regler, vara skyddat från angrepp och samtidigt förändras i ett högt tempo.

Read previous post:
Salesforce prissättning och kultur ifrågasätts av experter

Vad är en licens av Salesforce egentligen värd för egna sälj- och marknadsteamen? Prislappen de senaste åren för en startlicens...

Close