Dagens industri öppnar upp på nya plattformen Flamingo

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag var det lansering av Di Digital på Dagens industris och Di.se’s nya sajtplattform ”Flamingo”. Di Digital startades som en specialsajt av Dagens industri under 2015, strax efter Breakit såg dagens ljus. Di Digital har tidigare legat på en extern miljö, men flyttar nu in under Di.se och den nya plattformen.

” – Det blir en smidigare övergång mellan Di.se och Di Digital och en bättre sammanlänkning i aktuella ämnen. Nu får Di Digital-läsarna också ta del av bevakningar och börskopplingar.”

Säger Linnéa Jonjons, ansvarig för digital redaktionell utveckling på Di. Di Digital tidigare sajtplattform ska varit drabbad av flera buggar och dessutom legat avskilt från Di:s övriga varumärke och tonalitet. Det är en lättviktig, frontend-styrd produktion med lösare kopplingar än den tidigare miljön. Som först 2015 var en Lauchrock, men sedan legat på flera andra mer temporära plattformar. Den Episerver/Optimizely somDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon