Dagens industri öppnar upp på nya plattformen Flamingo

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag var det lansering av Di Digital på Dagens industris och Di.se’s nya sajtplattform “Flamingo”. Di Digital startades som en specialsajt av Dagens industri under 2015, strax efter Breakit såg dagens ljus. Di Digital har tidigare legat på en extern miljö, men flyttar nu in under Di.se och den nya plattformen.

” – Det blir en smidigare övergång mellan Di.se och Di Digital och en bättre sammanlänkning i aktuella ämnen. Nu får Di Digital-läsarna också ta del av bevakningar och börskopplingar.”

Säger Linnéa Jonjons, ansvarig för digital redaktionell utveckling på Di. Di Digital tidigare sajtplattform ska varit drabbad av flera buggar och dessutom legat avskilt från Di:s övriga varumärke och tonalitet. Det är en lättviktig, frontend-styrd produktion med lösare kopplingar än den tidigare miljön. Som först 2015 var en Lauchrock, men sedan legat på flera andra mer temporära plattformar. Den Episerver/Optimizely som

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.