Dagenssamhalle.se bygger nytt och designar om

In Drupal, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sedan 2019 äger Bonnier Dagenssamhalle.se. Nu har nättidningen skrudat om med ny design och ny teknik. Dagenssamhalle.se släpptes för tolv år sedan på .NET CMS-plattformen Zeitung Zino 3 men har sedan 2010 varit en tidningsförespråkare av Drupal CMS. Den första lösningen togs först fram av byrån A3J. Nu är det istället en egen Bonnierbyggd lösning som gäller. Med frontendstöd från React, Node.js och Next.js. Målet ska ha varit tydligare navigering och bättre läsupplevelse. Dagenssamhalle.se ges ut...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon