Dansk ledande headless e-handel öppnar upp svenskt kontor, knyter an partners

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Storm Commerce by Martin Edenström

En ledande dansk utvecklare av e-handelsplattformar kommer till Sverige. Det är Bizzkit med referenskunder som Assa Abloy, Fazer och Stoff & Stil som tror på den svenska marknaden och vill bli en utmanade aktör till litium, Episerver Commerce, Storm headless, Viskan, Sitecore Commerce, Jetshop och de andra.

Bizzkit tror att den nordiska e-handelsutvecklingen med en ökad popularitet inom headless-lösningar gynnar dem. Bizzkit kallar sig samtidigt även en komplett e-handelsplattform som förenar PIM, DAM och CMS. Egna första svenska kontoret blir i Göteborg och de har just skrivit avtal med en första svensk plattformspartner, Kodexe. Ny svensk landschef blir Patrick Swedén, tidigare på Hogia Systems.

Fler artiklar om ämnet:  Filippa K byter från Magento till Episerver Commerce?

Ambitioner och en gemensam tankegång är enligt Kodexes ägare och medgrundare Michael Nilsson Pauli det som förenat de två parterna:

”- Ingen kund är en den andra lik. Varken i verkligheten eller digitalt. Det låter kanske självklart, men det kräver en stor grad av flexibilitet i de digitala lösningar vi utvecklar. Hos Kodexe är vi fokuserade på användarvänlighet, både för administratören och för webbplatsens besökare. Därför har vi fokuserat på plattformar som ger oss maximal frihet att skräddarsy lösningarna till våra kunder. I detta sammanhang passar Bizzkits headless plattform oss mycket bra.”

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fler artiklar om ämnet:  Stenströms bjuder återförsäljare på nytt verktyg, B2C e-handel live idag
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss