Därför satsar IBM mer på Salesforce än Adobe-konsultation just nu

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, Adobe Marketo, IBM, Java, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IBM har tidigare flörtat hårt med Adobes svit via egna Bluewolf byrågruppen. Men numera även det även Salesforcekonsultation som gäller för Big Blue. IBM berättar idag om att de köper upp Belgiska Waeg, en ledande Salesforce Platinum Consulting Partner med 100 anställda, 400 Salesforce-cert och kontor i Danmark, Frankrike, Irland, Holland, Poland samt Portugal. Syftet är att stärka sig inom SFDC området.

” – Salesforce fortsätter att spela en avgörande roll i företags digitala omvandlingar när de anpassar sig till de förhållanden som skapas av pandemin. Förtroende är den nya valutan för kund- och sysselsättningsengagemang, och varje kontaktpunkt är en möjlighet att anpassa relationen .. Waegs styrka inom Salesforce-konsulttjänster kommer att vara nyckeln till att skapa intelligenta arbetsflöden som gör att våra kunder kan hålla jämna steg med förändrade kund- och medarbetares behov och förväntningar.”

säger Mark Foster Senior Vice President, IBM Services och Global Business Services. Bluewolf är bl a en större Adobe Marketo partner sedan tidigare.

Vi har mer på samma ämne:  Bäst i världen på global e-handel, Accenture, IBM, Deloitte och WPP toppar

IBM och Salesforce berättade i julas även om ett nytt samarbete för att hjälpa olika organisationer och individer att kontrollera vaccin- och hälsostatus. Ett [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]stort område för IBM[/ppp_patron_only].