Därför satsar IBM mer på Salesforce än Adobe-konsultation just nu

In Adobe AEM, Adobe Commerce / Magento, Adobe Marketo, IBM, Java, Marketing Automation, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

IBM har tidigare flörtat hårt med Adobes svit via egna Bluewolf byrågruppen. Men numera även det även Salesforcekonsultation som gäller för Big Blue. IBM berättar idag om att de köper upp Belgiska Waeg, en ledande Salesforce Platinum Consulting Partner med 100 anställda, 400 Salesforce-cert och kontor i Danmark, Frankrike, Irland, Holland, Poland samt Portugal. Syftet är att stärka sig inom SFDC området.

” – Salesforce fortsätter att spela en avgörande roll i företags digitala omvandlingar när de anpassar sig till de förhållanden som skapas av pandemin. Förtroende är den nya valutan för kund- och sysselsättningsengagemang, och varje kontaktpunkt är en möjlighet att anpassa relationen .. Waegs styrka inom Salesforce-konsulttjänster kommer att vara nyckeln till att skapa intelligenta arbetsflöden som gör att våra kunder kan hålla jämna steg med förändrade kund- och medarbetares behov och förväntningar.”

säger Mark Foster Senior Vice President, IBM Services och Global Business Services. Bluewolf är bl a en större Adobe Marketo partner sedan tidigare.

Vi har mer på samma ämne:  Electrolux bygger D2C e-handel 2021, ser över SAP Commerce och Salesforce

IBM och Salesforce berättade i julas även om ett nytt samarbete för att hjälpa olika organisationer och individer att kontrollera vaccin- och hälsostatus. EttDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Vi har mer på samma ämne:  Dyson Sverige uppdaterar e-handel med Adobe AEM, Klarna och Salesforce Marketing Automation, kastar ut äldre system


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
.