Därför tar klädbolaget in inhyrd e-handelskompetens utöver partnerbyrå och plattformsleverantör

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Förra sommaren lade Mellby Gård-ägda modehuset Oscar Jacobson tid på egna e-handeln genom att förnya samarbetet med den tidigare e-handelsleverantören Viskan i Borås på en modernare molnplattform med bättre CMS, fler omnikanalegenskaper och mer proaktiv förvaltning. Men det räckte inte, nu tar Oscar Jacobson och VD Richard Woodbridge även in [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Omniarch för att identifiera, prioritera och driva igenom initiativ för digital tillväxt.

Richard Woodbridge, VD på Oscar Jacobson, kommenterar valet av Omniarch:

“ – Det finns stor potential att skapa tillväxt i både den egna e-handeln och andra kanaler. Vi ser fram emot att Omniarch både utmanar och hjälper till att driva igenom de strategiska och operativa projekt, som vi själva tror kommer vara nyckeln till framgång. Allt från hur vi kan växa i Norden och Europa till hur vi kan utveckla vårt arbete med sociala medier, CRM och digital marknadsföring.

Oscar Jacobson grundades 1903 och har cirka 150 återförsäljare, 11 egna fysiska flaggskeppsbutiker, fyra outlets samt i egen e-handel. Oscar Jacobson ägs av Mellby Gård sedan 2018. Produktbolaget Viskan har tidigare även agerat konsult.

Vi har mer på samma ämne:  Happy Homes live på ny e-handel av Jetshop, Omniarch och Rebel & Bird
[/ppp_patron_only]