Oscar Jacobson, Streamline 3, viskan E-handel, Nyheter, SEO, Sociala media / web2.0, Viskan

Oscar Jacobson uppdaterar e-handeln, vill åt effektivare CMS, SEO-analyzer och Instagram-stöd

In E-handel, Nyheter, SEO, Sociala media / web2.0, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Oscar Jacobson berättar att de följer med sin e-handelsleverantör Viskan upp på senaste versionen Streamline 3 i en uppdatering nu i juni. Klädmärket vill åt Viskans nya, uppdaterade CMS-hantering som ska effektivisera för webb- och e-handelsredaktörer. En vanlig förfrågan bland svenska e-handlare just nu.

Med senaste uppdateringarna får de även en mer intuitiv UI-design i det nya inbyggda gränssnittet.  Det finns även ett helt nytt stöd i en inbyggd SEO-analyzer samt en Instagram add-on modul för att öka konverteringen i den viktiga sociala kanalen.

En annan nyhet i Streamline 3 är den automatiska konvertering av bilder till webp, det bildformat som rekommenderas av Google för optimering av bilder utan att ge avkall på kvalitet och som ersätter jpg, gif och png.

Vi har mer på samma ämne:  Pelle P lansar ny e-handel kopplad direkt till Instagram

och var först ut med att gå live med Streamline 3 och Viskan berättar att fler kunde står på tur inom kort att uppgradera, däribland Lager 157, Venue Retail Group och norska Makeup Mekka.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss