Därför valde Telia Google GCP som strategiskt molnstöd

In Cloud / Förvaltning, Amazon, API, Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med en så pass omfattande, och pannordisk systemflora som Telia har är det oundvikligt att en del av egna applikationerna och systemstöden kommer ligga i både AWS och Azure. Men strategiskt börjar det allt mer klarna att Telia först och främst vänder sig till Kungsgatan och Google GCP när det kommer till molnfrågor. Det svenska telebolaget och Googles svenska molnledning med Eva Fors i spetsen har i maj och juni både suttit i Google Sveriges egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon