Data Talks vinner Marketing Automation för Öresundskraft, Wayke och Lin Education

In Nyheter, SalesManago by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Marketing Automation-byrån Data Talks, numera en del av Lincube i Sverige och Stockholm har berättat mer för MKSE.com om de kunder som valt deras, och deras partner Salesmanagos erbjudande och MA-lösning. Sedan i våras kan Data Talks referera till anslutna kunder som: Öresundskraft Wayke Lin Education Som de jobbar tillsammans med inom kampanj/campaign, automatisering, köpresebearbetning, analys, CRM-kopplingar och kundtjänst med mera....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon