Datainspektionen släpper ny e-handel, jobbar helst inhouse

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fredrik Karlsson som jobbar som informatör på Datainspektionen kontaktar MKSE.com och berättar att de idag slututvecklat en ny webbutik (butik.datainspektionen.se) för allt informationsmaterial Datainspektionen förfogar över.

Den nya butiken och e-handeln är byggd i WordPress och Woocommerce. Inga byråer fick förtroende vid framtagandet, denna lösning är utvecklad helt inhouse.

Datainspektionen är en äldre, icke-responsiv Episerver upprättning byggd enligt 24-timmarsmyndigheten och som är framtagen av NetRelations.

Datainspektionen är en statlig myndighet i Sverige som bl a arbetar med integritetsfrågor i samband med rationell databehandling. Ett av huvudsyftena för myndigheten är att se till så att behandlingen av personuppgifter inte leder till otillbörliga intrång i enskilda individers personliga integritet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Möbeltillverkaren Unico Store tar fram ny digital och growth strategi med Consid

Leave a Comment