Daytona tar fram Waynes Coffee’s iPhone och Android app

In Android, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svenska Waynes coffee tacklar Starbucks (Arlanda) ankomst med en egen iPhone app utvecklad av Daytona. App'en är av samma typ som 7-Elevens (framtagen i april och med erbjudanden synkade via Kupong.se och SMS) och lockar med erbjudanden om gratisprodukter och bättre priser för iPhoneägare som klickar in då och då. Och så går det att lokalisera det närmaste caféet. Så klart. Samtidigt togs en version för Android-telefoner också fram. Givetvis kommer MKSE.com få anledning att skriva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.