Deloitte och Sigma vill bli webbyråer

In Adobe AEM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Vem vågar inte vara en "digital byrå" framöver? Idag finns det väl knappt en reklambyrå längre som inte vill ta med något om "digitalt", "webb" eller "interaktivt" i förkortade verksamhetsbeskrivning eller tom. i sitt namn. Bland konsulternas nytillskott utmärker sig revisionsfirman Deloitte som numera även har en avdelning som säljer webbtjänster och CMS-konsultation. En responsive sajt har de också. Deloitte satsade faktiskt på ett liknande sätt redan för 10 år sedan vid sin verksamhet i Stockholm....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sköna Deloitte hipsers med swag. Kvartalsredovisning och jQuery!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.