Dentsu Aegis Merkle köper upp stor digitalbyrå, tittar på Sverige

In Analys / Statistik, Content Marketing, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dentsu Aegis vill inte stå kvar helt passiva när Deloitte, Capgemini och Accenture köper upp byråer och varje kvartal växer med tusentals nyanställda i sina respektive, allt mer omfattande digitalerbjudanden. Genom sitt amerikanska bolag och helägda varumärke Merkle tar man idag över Tysklandbaserade Namics. Inriktade på vad som ska vara datadriven marknadsföring och e-handel och med en bolagshistorik som sträcker sig 22 år tillbaka. ABB, Credit Suisse, Migros, Swiss Life, UBS och Victorinox fanns med på kundlistan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon