Destination Gotland skeppar bokningsapp för iPhone och Android

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Destination Gotland har lanserat en iPhone- och Androidapplikation i vilken kunderna kan boka resor till och från Gotland. Applikationen innehåller även funktionalitet för att se tidtabeller, aktuell trafikinformation, terminalinformation och fartygsinformation. Per-Erling Evensen, marknadschef Destination Gotland, beställde. Mattias Lindström, affärsutvecklare Mobila lösningar, med team på Softronic var IT-partner. Destination Gotland valde nyligen en att gå live med en ny EPiServer medCitybreak-stöd. Destination Gotland bedriver färjetrafiken mellan Visby, Nynäshamn och Oskarshamn sedan 1998 på uppdrag av staten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.