Det gör Nortal med halvmiljarden, Salesforce och USA-satsning

In Nyheter, Oracle ATG Web Commerce, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Saleforce-fokuserade Nortal från Estland fortsätter växa snabbt och anställer just nu flera till sin nya verksamhet i USA. Nortal syns även allt mer frekvent på den svenska marknaden där man ställer upp i upphandlingar och ökar sin närvaro lokalt. Över hela världen är man idag 800 anställda. Det var strax innan sommaren som Nortal tog in hela 500 miljoner SEK från olika, främst nordiska institutioner i ett lån. För att öka takten och accelerera den egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon