Det innebär SAPs nya samarbete med Apple

In iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apple tar SAP i handen och hjälper SAPs utvecklargrupper om 2,5 miljoner individer att bättre använda plattformen för att skapa framtidens appar. Ett nytt Swift iOS SDK har tagits fram anpassat mot nya SAP HANA Cloud Platform och SAP S/4HANA. Appar som pratar med ERP-systemen ska smidigt snart även kunna använda hård/mjukvara som Touch ID, Location Services och Notifications. Tim Cook ser fram emot att stödja SAP och deras enorma marknad. Tydligen vidrör hela 76% av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.