Det innehåller L’Oréal Paris på Sitecore, Sverige får vänta

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

L’Oréal Paris rullar ut sin omfattande, nya Sitecore miljö i allt högre takt. Lösningen väntas användas hos alla varumärken, som Vichy, LÓreal Paris, Maybelline och Garnier. Sitecore handlades upp för, i dagarna, två år sedan och ersätter främst in-house Microsoft stack CMS lösningar.

En icke-responsiv lösning som adaptivt söker sig fram till m.loreal-paris.fr för mobilanvändare.

Den använder sig av produktlistningar i sidled, en Tokywoky för att driva in svar på frågor (delvis som Hotjar) och en större carousel med aktuella erbjudanden. Därefter listas e-handelprodukter som går att lägga i en ständigt närvarande varukorg. Ovanligt att inte den högkonverterande e-handeln återfinns i sidtopp.

Vidare finns Criteo, AppNexus och GTM påslaget för analys och underhåll.

Ännu har inte lösningen kommit till Sverige, här används fortfarande ett enklare Zurb ramverk för sajten Lorealparis.se.

Nya kampanjer som Ottobonis Beatthemountain 360 ligger dessutom på CMS-oberoende plattformar byggda på javascript-ramverk som RequireJS och Modernizr.

Danska Alpha Solutions tillhör de som konsultat för L’Oreal (främst i USA).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Five Guys till Sverige, CX och digitalt stöd från Sitecore PaaS och nopCommerce

Leave a Comment