Digitalist digitaliserar klockmärke på Adobe Magento 2, tvingas höja sin kreditgräns

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Grow-ägarna, finska Digitalist med svenskt kontor i Stockholm berättar de under slutet av året släppt flera nya digitala utvecklingsprojekt för det finska sportklockmärket Suunto. Digitalist ska ha assisterat Suuntos IT- och marknadsgäng med ett eget multidisciplinärt team som hjälpte till att ta fram design av klockan och flera verksioner av de tillhörande apparna. Suunto är däremot ingen användare av Digitalists favoritverktyg Drupal, men en Adobe Magento 2 kund. Digitalist ska i projekten även genomfört en rad användar-...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon