Doberman-chefen hoppar av, bygger startup-byrå åt King

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fler än Toyota och Lexus startar upp sina egna "inhouse-byårer 2.0", egna startupverksamheter och byråer öppna för att jobba med andra kunder. Nu hoppas även spelutvecklaren King på ökad kreativitet genom att anamma och investera i byråkonceptet. Ledare för deras nystartade byrå och studio Sweet Capital blir den digitala byrån Dobermans New York-chef Anders Frostenson som flyttar hem.Candy Crush Saga-grundarnas Sweet Capital ska bli en kombinerad design- och teknikstudio som helt fokuserar på digitala bolag. Byrån...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.