Dreamforce rundown i kubik på Salesforce Innovation Day, kunder på plats

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce intog i år hela Berns scener och barer i Stockholm för ett nytt Trailblazerinitativ kallat ”Innovation Day”. Fokuserat på de egna kunderna och tillhörande partners. Salesforce är ju inte enbart ”The CRM company” idag utan har justerat egna taglinen till ”The customer company”.

Gissa vad? Precis som på amerikanska Dreamforce häromveckan var det AI överallt. Till den grad att det knappt går att kommentera vad som inte var AI. Tom. ”a:et” och ”l:et” i hur egna namnet författas stiliseras numera som ”AI” inom sAIesforce.

0 Mkr
kostar det för Salesforce att få med Matthew McConaughey som språkrör och AI-cowboy
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Nya kunder som gör bra saker? På scenen denna höst syntes då SPP med sin Solution Architect, Billograms Marketing Automation-ansvarige samt Jonathan Pettersson CEO från partnern NoA. Samt en filmad föreläsning från amerikanska analysenheten av Spotify. Den senare berättade om hur viktigt Sales Cloud, Slack samt några fler produkter varit för att i realtid få förståelse för kundrörelser samt snabbt kunna agera på detta på en mängd olika, AI-stödda sätt.

I övrigt var det två timmar av främst filmat material från just Dreamforce. Samt samtal kring hur Dreamforce var och vad man uppskattat med årets Dreamforce. Samt vad man såg fram emot på nästa Dreamforce och hade drömt om efter man besökt Dreamforce. Tillsammans med den handfull av de runt 400 till 500 deltagarna på plats som faktiskt hade besökt årets Dreamforce. Några av dem hade förvisso fått en premiumupplevelse med lunch och golfbilsåkning tillsammans med t ex årets Salesforcespråkrör från Hollywood, Matthew McConaughey.

Nordiska kunder som gjort och lanserat innovation och projekt tillsammans med Salesforce och Salesforcepartners under 2023 och 2022 på Sales Cloud, Service Cloud, Commerce Cloud etc. hittar ni listade här på MKSE.com.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Riskkapitalister köper åttafaldiga Gasellvinnaren, bygger nytt nordiskt hus för digital produktutveckling