E-handla i Tiktok-klipp och annonser via Shopify-samarbete, hot mot Bambuser

In Nyheter, Amazon, Check out/Kassasystem, E-handel, Lojalitetsprogram, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det kan vara en del av sättet som Tiktok öppnar upp för att överleva tillsammans med Walmart och andra anti-Amazonaktörer. Under tisdagskvällen berättar 1150 mdr SEK-bolaget Shopify att de startat ett nytt social commerce samarbete med TikTok. De ska tillsammans erbjuda sina en miljon Shopify och Shopify Plus Enterprise e-handlare möjligheten att marknadsföra sina produkter direkt i videodelningsappen. Ett klart hot mot fristående live shopping-aktörer som Bambuser, då liveshopping som fenomen kan gå från något tidsbestämt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon