Shopifys plan för 2021 är massiv, konkurrerar med både Klarna, Amazon och Mailchimp

In Amazon, Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Omnikanal, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Låt oss släppa den svenska Amazon-hysterin ett tag och titta på vad som gjort Shopify till det massiva 1125-miljardersbolag det är idag. Shopify blandas ofta ihop med WooCommerce eller Salesforce Commerce Cloud, men bolaget har fler ben att stå på än bara Enterprise- och SME-ehandelsplattformar. Under pandemiperioden mellan mitten av mars och slutet av april växte antalet nya Shopify e-handlare med 62 procent. En speciell, isolerad sexveckorsperiod, men tillväxten ska... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon