EasyPark släpper första parkeringsappen för Apple CarPlay

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

EasyPark ska vara först ut på marknaden med att möjliggöra gatuparkering via Apples lösning för skärmspegling i bilen, Apple CarPlay. Apple CarPlay ska i sin tur idag finnas i hela 80 procent av alla nya bilar som säljs. Genom integrationen så kommer EasyParks parkeringsapp kunna användas direkt i själva bilen, vilket betyder att så länge telefonen är uppkopplad mot bilen så behövs varken kontanter, betalkort eller smartphones för att genomföra själva betalningen. EasyParks app gör det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon