Efter H&H Group och Nordic Morning sammanslagningen, ny app trackar medarbetares position

In CXM, Martech, Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter sammanslagningen med Nordic Morning får det nya H&H Group omkring 500 medarbetare och 640 Mkr i byråintäkt 2021 för alla nordiska länder. Gruppen sysselsätter en större mängd anställda och i nuvarande tider är det svårt att veta hur många som veckovis väntas dyka upp på gamla och förvärvade kontoren. Inte minst i ett nytt ”WFH-tidevarv”.

Därför har H&H sjösatt egna workplaceprojektet ”Group Village” i Stockholm där medarbetare ska jobba närmare varandra och kombinera kompetens inom martech och traditionell kommunikation. Fysiskt innebär det att alla de egna byråerna i gruppen tillsammans flyttas in på kontoren på Gävlegatan (Nordic Morning AB) och Sveavägen (H&H). Verksamheten Birger Jarlsgatan (H&H Group) stängs ned. En större egen filmstudio byggs samtidigt på Gävlegatan, skriver Dagens Brief som pratat med koncernchef Martin Petersson.

En ny app har tagits fram som alla medarbetare ska använda. Den gör det möjligt för H&H Group och Nordic Morning medarbetare att se var deras kollegor befinner sig. Samt går att använda för att boka skrivbord, mötesrum, fika/catering eller mindre IT-service. Inte helt olikt TietoEvrys ”empatic work” koncept eller vad Salesforce i San Francisco förespråkat på sistone för lärdomar post-Corona.

Koncernchefen Martin Petersson hävdar att appen inte ska användas för att monitorera anställda men enbart för attDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Anticimex går in rent på Sanity headless CMS med Netlify och Gatsby