Einstein in i varje konferensrum, första dagens Dreamforce nyheter

In Nyheter, Salesforce by Martin Edenström

Tillsammans med en ohederlig trojka inom utvald molndrift, nu är både Microsoft, AWS och Google Cloud officiella Salesforce cloud-partners, handlade första dagen på Dreamforce mycket om röst och klassiska telefonsamtal.

Ett sätt att illustrera det nya fokuset på röst och telefonistöd var genom att ta den internt älskade figuren Einstein och stöpa om den i plast för att skapa en egen Amazon Alexa Echo hårdvara ”Einstein Smart Speaker”. Redo att snappa upp allt som diskuteras i ett konferensrumsmöte. Men det var bara en förenkling av hela budskapet som bygger på en rätt avancerad, ny integration av telefoniegenskaper direkt in i egna Salesforce Service Cloud.

Einstein med Service Cloud Voice i bakgrunden kommer använda sig av Natural Language Processing för att identifiera nyckelord i olika säljsamtals-transkript. Så att ett företag kan identifiera röstsamtal om trender, som ofta förekommande branschtermer hos en konkurrent. Som nämns mer konsekvent. Eller när en konkurrent diskuterar ekonomi eller prissättning.

Service Cloud Voice ska även kunna ge genomtänkta lösningsförslag för säljare hur de statistiskt bäst svarar på olika frågor. I egna Einstein Call Coaching som bygger på stora mängder conversational data.

Röst har varit ett stort tema även under 2017 och 2018, men då med mer coolaVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.