Elektrikernas A-kassa goes responsive med Camelonta

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Camelonta är klara med en ny, mobilanpassad hemsida för kunden Elektrikernas A-kassa. Den är tidsenligt byggd med responsive design och erbjuder även besökarna möjlighet att deklarera sina kassakort, få aktuell information om arbetslöshetsförsäkringen och se hur lång aktuell handläggningstid är. -  Målsättningen är att hemsidan ska vara så tillgänglig som möjligt, säger Alexander Brockne, kassaföreståndare på Elektrikernas A-kassa. Därför erbjuder vi hemsidan på 53 språk via tjänsten Google Translate. Egna Camelonta CMS användes. Kudos för en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment