Elektron lanserar kombo av WordPress CMS och Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SpinIT, ett inhouse team samt reklambyrån Aoki/Kokokaka är klara med sitt nya projekt för Elektron Music Machines. Det är en ny webb och e-handelsupplevelse med integrerade WordPress för CMS och Magento för e-handel. Dessutom sammanslaget med Elektrons bakomliggande logistik och affärssystem via Symphony. Webbplatsen använder Google Maps för kartfunktioner, Youtube för video och Soundcloud för ljud. Elektron ska ha möjligheten skapa nya responsiva layouter för varje sida via ett skräddarsytt gränssnitt. Elektron har jobbat med musikalisk innovation sedan 1998....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment