Eleven.se tvingades välja mellan två e-handelslösningar, förvärvade tekniken vann

In E-handel, litium, Microsoft .NET, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Verdane Capital-ägda Eleven.se har valt Litium som ny e-handels- och PIM-plattform. Det efter att köpt upp Nordicfeel, som använde .NET e-handelslösningen sedan tidigare.

”- Valet av Litium som gemensam e-handels- och PIM-plattform för våra båda varumärken blir en milstolpe på vägen mot att kunna erbjuda alla våra kunder nästa generations e-handelsupplevelse. Beslutet bygger på de goda erfarenheter och gemensamma framgångar Nordicfeel har haft med Litium både som teknikplattform och partner genom åren. Med Litium som bas för våra satsningar är vi trygga i att vi får en etablerad och samtidigt innovativ plattform och partner som låter oss fokusera på våra kunder och att erbjuda den bästa kundupplevelsen online.”

Säger Pernilla Barkman, VD på Eleven. Elevens nya e-handelssajt baserad på Litium-plattformen än planerad att lanseras under hösten 2019. eEquity ägde tidigare Eleven och de har gjort sig kända för att förespråka skräddarsydda e-handelslösningar framtagna av frilansnätverk som Freelancer.com, Upwork och Rent a coder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dollarstore gör comeback inom e-handel, nysatsar med Litium SaaS. Så ser strategin ut

Eleven.se jobbar sedan 2016 även med Sitoo för att gå från renodlad e-handel till en fysisk butikskedja med olika POS lösningar.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss