Eleven.se tvingades välja mellan två e-handelslösningar, förvärvade tekniken vann

In E-handel, litium, Microsoft .NET, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Verdane Capital-ägda Eleven.se har valt Litium som ny e-handels- och PIM-plattform. Det efter att köpt upp Nordicfeel, som använde .NET e-handelslösningen sedan tidigare. "- Valet av Litium som gemensam e-handels- och PIM-plattform för våra båda varumärken blir en milstolpe på vägen mot att kunna erbjuda alla våra kunder nästa generations e-handelsupplevelse. Beslutet bygger på de goda erfarenheter och gemensamma framgångar Nordicfeel har haft med Litium både som teknikplattform och partner genom åren. Med Litium som bas...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon