Datumet Amazon öppnar upp i Sverige, eEquity-bolagen löser utvecklarbristen på nytt sätt

In Amazon, Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under onsdagsmorgonen erbjöd HUI Research och Handelsrådet seminariet "Vad händer när Amazon kommer?" i Stockholm. Föredraget byggde på en ny rapport som bland annat visade att den betydande svenska dagligvarubranschen, med blott 2 % "digitalisering" i Sverige, är ett ännu nästan oskrivet blad. Där nya spelare kan och väntas ta för sig de kommande 10 åren. Det är ingen slump att Whole Foods är i nätjättens ägo. Motsatsen med mest digitaliserad handelsbransch fanns i Amazons ursprung...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon