Enecto ProspectFinder trial säljs som del av framtida EPiServer

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Hade ett möte med CEO Magnus Larsson och COO Henrik Engstam på Enecto. De har just slutfört arbetet med att ta fram en bantad variant av Enecto ProspectFinder för EPiServer. Lägligt när produktföretaget själva helst pratar om den engagerade webben, The Engaged Web. Det knyter starkt an till Enectos produkter, där besökare via 11 parametrar från Dun&Bradstreet/egna datakällor görs om till prospekt. Som sedan kan dockas i t ex organisationens CRM-system.
enecto prospectfinder

Den bantade varianten täcker besökare till 5 utvalda sidor och genererar sedan veckovis en PDF med geografisk, demografisk,  ekonomisk och övrig marknadsinformation. Lämpad för informationsenheter och ledningsgrupper. Kostnad 7200:- SEK exkl moms. Den versionen går sedan att uppgradera till den mer omfattande versionen av Enecto ProspectFinder.

Enectos produkt ska vara en av EPiServers CEO Peter Larssons favoritmoduler vid produktpresentationer.

Enecto väntas även bli en del av framtida EPiServer CMS 5 installationer. Som en månads förinstallerad trial version. En licens som efter det kan förlängas. Installerad och färdig för användning. Det borde vara en framtida egenskap som intresserar samtliga EPiMore partners.

enecto

Blir Trials kutym i EPiServer innebär det i sin tur ett trängre och mindre användarvänligt EPiServer administratörersgränssnitt. I förhållande till sina konkurrenter har EPiServer än så länge lyckats mycket bra med gränssnittet. Vilket gynnat företaget vid många CMS-upphandlingar.

Leave a Comment