Enfo Group är på ”a mission” i en ”Digital Dimension” med Hubspot och Sitecore

In API, CRM Customer Relationship Management, CXM, Hubspot, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Övriga / Custom CMS, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Enfo Group och enfogroup.com är den senaste användaren som väljer att flytta till en Hubspot Web lösning tillsammans med ett ”sedvanligt CMS”. De använder MA-plattformen tillsammans med Sitecore CMS 8 i deras senaste lansering.

Enfo ska haft som motto att skapa en sajt alla bedömer som relevant, personlig och intressant. Jämt och ständigt. Det skulle kännas som att för varje besökare kom en ny, unik upplevelse. Vid varje besök och varje givet tillfälle. Allt helt nytt.

Och under 2016 ska hela 8 nya releaser släppts, 4-5 extra releaser ska läggas upp under 2017.

Enfos brand promise är:

”Simpler, smoother, smarter business in the Digital Dimension”

Pyramid Communication fick ansvaret att flytta över kunden. De berättar de valde att ”skapa en web som en ”service business model”. Eller som de skriver:

”The team was on a mission towards a vision.”

Själva resultatet är rätt trevligt designat, om än vid första anblick inte så annorlunda från en vanlig ”one-pager” med olika genvägar till fem utmärkta sidsektioner. Det är trevlig, unik och högupplöst grafik, en egen navigerings-”hamburgermeny” i höger nederkant och filmelement här och där. Ett kontaktformulär går att animerat fälla ut från vänsterkant á la Kundo. Startsidan animeras på inte färre än tre sätt (topp-meny, slogan i footer och ”hamburgermenyn” i höger nederkant blinkar till då och då).

Pyramid Communication har tidigare gjort sig ett namn som en av de största Sitecore-förespråkarna, och implementatörena, i landet. Men denna gång kombinerade de teknikerna med varandra.

Även iGoMoon har under 2017 börjat rekommendera den marketing automation-stödda plattformen för sina nya kunder.

0st
releaser på 1 år väntas för att skapa en unik känsla
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hongqi och Hedin Bil säljer lyxbilar på Sitecore med ny onlinerabatt på 400 000 SEK

Leave a Comment