Eniro anpassar för ännu inte släppt iPhone

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Tydligen är antalet iPhone besökare på mobil.eniro.se tillräckligt stort för att iPhone ska accepteras som mobil terminal av Eniro. Trots att telefonen inte säljs i Sverige. Sedan i april 2008 finns iPhone i Eniros terminalidentifieringstjänst som hanterar och skalar om XHTML-mobilsajten till iPhones 320×396 pixlar. Eniro ligger ofta i teknikens framkant. Sunt konkurrensutsatta av Hitta.se med den trevlige IT-chefen Daniel Eklund. Eniro.se-chefen Christer Pettersson och hans innovativa gäng kan följas dagligen på Enrios utvecklingsblogg (på en WordPress 2.3.3)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment