Eniros framtid ligger i Apple Watch

In iPad, iPhone, Java, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Ett halvår efter att SJ, Expressen och DI visade upp sina halvfärdiga alster och prototyper för media berättar Eniro att de ska in i svenskarnas smarta klockor.Om några dagar eller veckor, baserat på godkännandeprocessen i Cupertino, kommer Eniro släppa en app för enklare navigering via Apple Watch. Appen kommer erbjuda möjlighet hitta närliggande restauranger, barer och annat man inte orkar ta upp mobilen för. Annars jobbar Eniro som vanligt vidare på att förneka sin inblandning i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nej kursen kan omöjligt ha fallit med 200%. Det är nog en ren lögn.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.