Eniros nya mobilstrategi för framtiden

In iPhone, Java, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Eniro har gjort en av de största uppdateringarna någonsin för sin native app. Mobilen och egna appen är ett av de sätt bolaget helst ser att alla tjänsteanvändare använder för att nå Eniros utbud.

Nu gäller en detaljerad översikt över området man befinner sig i. Nya ”Upptäck nära” navigationen genererar en dynamiskt vy över närområdet med detaljer av närliggande butiks- och tjänsteutbud.

”– Mobila användare har en uppsjö av hjälpmedel att, baserat på sin geografiska position, söka information och adresser. Men överblicken, helheten och inspirationen saknas ofta. Eniros vision är att vara symbolen för lokala upptäckter och med denna uppdatering förstärker vi den positionen.”

Säger Mattias Wedar chef för User & Customer Experience på Eniro.

Eniro har satsat på samma typ av mobila struktur som konkurrenten Hitta.se. Det innebär några rektangulära ytor för fakta, kultur och t ex restauranger. Wikipedia används för fakta och egna gamla Rejta.se (numera Eniro Omdömen) för användaromdömen av barer och restauranger. Då denna blivit rejält omsprungen av Yelp, Google och Reco är det oftast tyvärr inga betyg alls tillgängliga.

Leave a Comment