Eniros nya mobilstrategi för framtiden

In iPhone, Java, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Eniro har gjort en av de största uppdateringarna någonsin för sin native app. Mobilen och egna appen är ett av de sätt bolaget helst ser att alla tjänsteanvändare använder för att nå Eniros utbud. Nu gäller en detaljerad översikt över området man befinner sig i. Nya ”Upptäck nära” navigationen genererar en dynamiskt vy över närområdet med detaljer av närliggande butiks- och tjänsteutbud. "– Mobila användare har en uppsjö av hjälpmedel att, baserat på sin geografiska position,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment