Episerver går .NET Core Open Source, redo för tvättmaskiner, AWS och Google Cloud

In Amazon, API, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver har i november avslöjat att de adderar stöd för .NET Core open source, parallellt med det .NET Framework Episerver legat på i runt 15 år. Precis samma open source och öppenhetsfilosofi som Microsoft predikat under Ignite tidigare i veckan. Och som Adobe närmade sig med Magento 2 förvärvet 18 månader sedan. Episervers EMVP Luc Gosso förklarar det banbrytande skiftet för MKSE.com som att: " - Detta är en breaking news för plattformen. Microsoft .NET core...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon