EPiServer integreras med Dynamics AX7, Adobe hakar på

In Adobe AEM, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I omnikanals-pusslet är det allt viktigare att se helheten, undvika tids- och kostnadskrävande silos och simultant satsa på alla kanaler försäljnings bedrivs inom. Microsofts omtalade uppdaterade ERP-lösning (Enterprise Resource Planning) Dynamics AX7 är i mycket fokuserad på just detta nya omnikanalbehov och nu har produkten redan integrerats med EPiServer 9s CXM-egenskaper. Det är nya Avensia Storefront som integrerats med beta-versioner av Dynamics AX sedan i somras.

Nya Storefront hoppas Avensia ska ta bort komplexitet och addera nya funktioner som skapar stort värde. Avensia Storefront är tillgänglig i Azure Cloud och genom Life Cycle Services.

Nya Dynamics sviten är även så pass viktig att Adobe tidigare i våras berättade de går över ”stack-gränsen” för att integrera och börja samarbeta med Microsoft och främst Dynamics CRM i ett första skede. 

0st
kunder siktar Adobe på att nå i Dynamics samarbetet

Gentjänsten var att Adobe Campaign och Adobe Experience Manager Microsoft Azure certifierades samt att Adobe Analytics data dök upp i Power BI (Microsoft’s business analytics tjänst).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Emakina köps upp av EPAM, påverkar många anställda i Sverige

Leave a Comment