Episerver placerar ut nya partners i Afrika, Latinamerika och Asien

In Ektron, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Andra dagens större nyhet från Las Vegas och Episerver, som de vill att bolaget stavas hädanefter, är att bolaget tar ett ännu starkare globalt grepp än tidigare. De gråa zoner över världskartan som tidigare inte .NET produkten varit stark inom ska få representation.

Det är därmed en utökad satsning på Nordamerika, EMEA området som inkluderar Afrika, Latinamerika (LATAM sektorn) och Asien-Stillahavsregionen (APAC).

Hela 45 nya partners har utsetts. I Nordamerika tituleras 14 nya partners 2015 som Layer One Media (Wisconsin), Techtonic Group (Colorado) och AJi Software (Missouri). Några så klart med Ektron kopplingar.

Gamla storpartnern Possible har kontor i Kina. I Indien finns hela 14 partners, nästan alla på Solution nivå. I Mexiko finns ett CGI kontor.

I Afrika är det mer osäkert vilka som repsenterar. I Botswana finns t ex Corporate Business Solutions men det är inte klart om de är en ny partner.

I Europa och UK nämns Wipro Digital och Tryzens Group som nya partners. Den förstnämnda offshorebjässen är så klart även stark i Asien.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Wipro om hur AI införs internt samt största tagna AI-affären under 2024

Kommentarer

  1. Nya är Corporate Business Solutions inte. Dom kom in på banan redan 2009.

Leave a Comment