Episerver placerar ut nya partners i Afrika, Latinamerika och Asien

In Ektron, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Andra dagens större nyhet från Las Vegas och Episerver, som de vill att bolaget stavas hädanefter, är att bolaget tar ett ännu starkare globalt grepp än tidigare. De gråa zoner över världskartan som tidigare inte .NET produkten varit stark inom ska få representation.Det är därmed en utökad satsning på Nordamerika, EMEA området som inkluderar Afrika, Latinamerika (LATAM sektorn) och Asien-Stillahavsregionen (APAC). Hela 45 nya partners har utsetts. I Nordamerika tituleras 14 nya partners 2015 som Layer One...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nya är Corporate Business Solutions inte. Dom kom in på banan redan 2009.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.