Estnisk WooCommerce e-handel populär i Sverige

In Nyheter, Open source PHP, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Estniska Xysum ansluter till öststat-offshore vågen som sveper över Skandinavien just nu. De har på kort tid tagit in både Modulhus, Foodex, Wheels24, Wedding Dreams och fler kunder på marknaden. Xysum har verksamhet i Tallinn men även ett eget kontor på plats i Stockholm. De föredrar open source WordPress och WooCommerce e-handelsutveckling. Lettiska Scandiweb är de som annars är mest aktiva inom e-handelsutveckling på den svenska marknaden. Litauiska Adobe Magento partnern Adeo Web har öppnat upp ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon