Eton Shirts köper in Salesforce Marketing Cloud med predictive analytics

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Magento-användaren Eton Shirts berättar under måndagen att de börjat använda sig av Salesforce Marketing Cloud för att bättre driva en digitala marknadsstrategi för sin framtida omnikanallösning. Kunden ska alltid få rätt erbjudande vid rätt tid baserade på hens beteende och sökningar i nätbutiken.

Salesforce Marketing Cloud ska användas av Eton för att erbjuda mer anpassade erbjudanden till sina kunder, oavsett enhet samt oavsett om de handlar på nätet eller i butik. Det ska blivit enklare att integrera information från alla försäljningskanaler och enheter samt analysera den i realtid för att skapa effektiv kommunikation till sina kunder.

Marketing Cloud ska även hjälpa Eton att förutse kundernas beteende.

”– Vi jämförde ett antal leverantörer och fann att Salesforce Marketing Cloud var den bästa lösningen för våra behov. Med Marketing Cloud kan vi rikta bättre och mer anpassade erbjudanden till våra kunder. Det är även en framtidssäkrad lösning, vilket ger oss möjligheten att integrera vår onlineverksamhet med de fysiska butikerna.”

Säger Artur Krupke, e-handelsansvarig på Eton.

Eton har sytt skjortor sedan 1928 och huvudkontoret och originalfabriken ligger fortfarande i Gånghester utanför Borås.

Behöver du läsa på om Machine learning, AI och Predictive analytics?

Skaffa stenkoll på området! Bokmärk MKSEs ständigt uppdaterade nyhetslista inom området.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Min Stora Dag köper in Salesforce Marketing av Axenon NoA

Leave a Comment